Prajitura cu branza

de susu in Prajituri, 30 Mai 2012 | 3788 vizualizari

 

O prajitura nemaipomenita pe care am facut-o si cu mere si a iesit la fel de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 2 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 9 linguri de ulei
  • 9 linguri de lapte
  • 12 linguri cu varf de faina
  • Un praf de copt
  • Ingrediente pentru crema:
  • 500 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 3 linguri de gris
  • Stafide
  • cognac si esenta de rom
  • Arome
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Se bat spuma ouale cu zaharul, se adauga uleiul treptat apoi laptele alternand cu faina amestecata cu praful de copt. Intr-o tava mai mica tapetata se varsa jumatate din compozitie si se da 10 min la cuptorul preincalzit. Se scoate tava si se intinde deasupra crema preparata prin mixarea oualor cu zaharul si apoi amestecarea lor cu restul ingredientelor si stafidele hidratate. Se toarna restul de aluat si se da la cuptor inca 40 de minute la foc potrivit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

31.05.2012, 17:39

foarte frumos

Zamfira 1

31.05.2012, 20:04

delicioasa si arata fantastic

MonaMimi 1

31.05.2012, 20:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza de vaci