Prajitura cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 17 Mar 2013 | 1094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 2 linguri faina
  • praf sare
  • 1 esenta rom
  • crema
  • 150 g unt
  • 300 g branza
  • 100 g zahar pudra
  • esenta vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • crema 2
  • 100 ml frisca
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Mixam ouale cu zaharul.Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt,esenta.La final adaugam uleiul, praful de sare,cacao si le mixam impreuna cateva minute.Dam la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina pana trece testul cu scobitoarea


Amstecam untul cu branza pana devine o crema.Apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie si mixam.Dam la rece cca 20 min.


Scoatem blatul de la cuptor, racit, si il taiem in 2 foi.punem prima foaie insiropam cu o lingura compot si rasturnam compozitia de branza peste.Dupa asezam a 2 a foaie, insiropam iarasi cu o lingura compot si intindem deasupra frisca amestecata cu lingura de cacao.Eu am razuit 2 biscuiti deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

19.03.2013, 11:18

JamilaCuisine 1

20.03.2013, 14:02

loredanaaa 1

20.03.2013, 17:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si cacao