Prajitura cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 17 Mar 2013 | 1016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 2 linguri faina
  • praf sare
  • 1 esenta rom
  • crema
  • 150 g unt
  • 300 g branza
  • 100 g zahar pudra
  • esenta vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • crema 2
  • 100 ml frisca
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Mixam ouale cu zaharul.Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt,esenta.La final adaugam uleiul, praful de sare,cacao si le mixam impreuna cateva minute.Dam la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina pana trece testul cu scobitoarea


Amstecam untul cu branza pana devine o crema.Apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie si mixam.Dam la rece cca 20 min.


Scoatem blatul de la cuptor, racit, si il taiem in 2 foi.punem prima foaie insiropam cu o lingura compot si rasturnam compozitia de branza peste.Dupa asezam a 2 a foaie, insiropam iarasi cu o lingura compot si intindem deasupra frisca amestecata cu lingura de cacao.Eu am razuit 2 biscuiti deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

19.03.2013, 11:18

JamilaCuisine 1

20.03.2013, 14:02

loredanaaa 1

20.03.2013, 17:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in stil german sau pasca fara aluat