Prajitura cu branza

de getix in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 3724 vizualizari

 

Merge foarte bine si e ca o pasca fara blat si se face foarte repede !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 pachet unt
  • 500 g branza dulce
  • 1 pahar mic de smantana
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 100 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Se separa albusurile de galbenus.  Untul se topeste. Se mixeaza branza cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilat , untul topit , smantana si galbenusurile . Se incorporeaza faina cernuta cu grisul si praful de copt. Albusurile  batute spuma se adauga peste crema de branza de mai sus, apoi stafidele  si se amesteca usor.

 Se tapeteaza forma de copt cu ulei apoi gris, pe toata suprafata acesteia ( daca aveti hartie de copt este ideal, eu am ramas fara ! ). Se introduce la cuptor pentru 30-40 min la foc moderat .

Dupa ce s-a copt se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se orneaza  dupa pofta inimii !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:29

Excelenta!

RuxyRux 1

16.05.2013, 16:20

La Muuuulti Ani draga mea! Sa fii iubita si fericita!

getix 1

16.05.2013, 20:14

multumesc din suflet, dragilor, va cu mare drag !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
"Cupola ninsa"