Prajitura cu branza

de getix in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 2700 vizualizari

 

Merge foarte bine si e ca o pasca fara blat si se face foarte repede !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 pachet unt
  • 500 g branza dulce
  • 1 pahar mic de smantana
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 100 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Se separa albusurile de galbenus. Untul se topeste. Se mixeaza branza cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilat , untul topit , smantana si galbenusurile . Se incorporeaza faina cernuta cu grisul si praful de copt. Albusurile batute spuma se adauga peste crema de branza de mai sus, apoi stafidele si se amesteca usor.


Se tapeteaza forma de copt cu ulei apoi gris, pe toata suprafata acesteia ( daca aveti hartie de copt este ideal, eu am ramas fara ! ). Se introduce la cuptor pentru 30-40 min la foc moderat .


Dupa ce s-a copt se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se orneaza dupa pofta inimii !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:29

Excelenta!

RuxyRux 1

16.05.2013, 16:20

La Muuuulti Ani draga mea! Sa fii iubita si fericita!

getix 1

16.05.2013, 20:14

multumesc din suflet, dragilor, va cu mare drag !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza