Prajitura cu branza

de getix in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 3538 vizualizari

 

Merge foarte bine si e ca o pasca fara blat si se face foarte repede !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 pachet unt
  • 500 g branza dulce
  • 1 pahar mic de smantana
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 100 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Se separa albusurile de galbenus. Untul se topeste. Se mixeaza branza cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilat , untul topit , smantana si galbenusurile . Se incorporeaza faina cernuta cu grisul si praful de copt. Albusurile batute spuma se adauga peste crema de branza de mai sus, apoi stafidele si se amesteca usor.


Se tapeteaza forma de copt cu ulei apoi gris, pe toata suprafata acesteia ( daca aveti hartie de copt este ideal, eu am ramas fara ! ). Se introduce la cuptor pentru 30-40 min la foc moderat .


Dupa ce s-a copt se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se orneaza dupa pofta inimii !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:29

Excelenta!

RuxyRux 1

16.05.2013, 16:20

La Muuuulti Ani draga mea! Sa fii iubita si fericita!

getix 1

16.05.2013, 20:14

multumesc din suflet, dragilor, va cu mare drag !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci