Prajitura cu branza de vaci si visine

de Oana in Dulciuri, 11 Apr 2009 | 33434 vizualizari

 

Cred ca ati ghicit ca preferatele mele sunt visinele in combinatie cu branza sau ciocolata. Intotdeauna am in congelator unul sau mai multe pachete cu visine si mai nou, cu fructe de padure :)
Reteta asta nu mai stiu de unde o am, este absolut delicioasa si super, super rapida!

 

INGREDIENTE

  • Prima compozitie:
  • 1 ou
  • 8 linguri cu zahar
  • 6 linguri cu ulei
  • 8 linguri cu lapte
  • 8 linguri cu faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • jumatate plic praf de copt stins in zeama de lamaie
  • A doua compozitie:
  • jumatate kilogram branza de vaci
  • 2 oua
  • stafide
  • zahar dupa gust
  • un pachet de visine congelate (400 g)- visinele dezghetate si scurse de zeama
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si visine:

Ingredientele pentru prima compozitie se amesteca bine cu mixerul. Separat, se amesteca in alt vas ingredientele pentru a doua compozitie.

Se incinge cuptorul la foc mediu. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (20×30 cm). Se toarna prima compozitie in tava, apoi a doua compozitie deasupra. Se coace aproximativ jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si visine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

activlila 1

06.04.2013, 14:23

branza dulce sau sarata? la ce temp se coace?

Oana 1

13.04.2013, 09:17

Branza de vaci, de regula este dulce. Temperatura nu stiu sa iti spun pt ca am cuptor cu gaz care nu indica temperatura...am copt la foc mediu.

Rahela Velicu 1

07.12.2021, 22:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu visine