Prajitura cu branza DUKAN

de Andreea Baraboi in Prajituri, 7 Mai 2015 | 2067 vizualizari

 

Dupa stress si cu multe griji a iesit o prajitura speciala pentru mine care o doream de mult !!
Prajitura se poate consuma atat in faza de ATAC cat si in Croaziera !!!!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 400 g tarate ovaz
  • 500 g branza vaci degresata
  • 1 praf copt
  • 1 esenta vanilie
  • un praf sare
  • indulcitor lichid dupa gust
  • 2 iaurturi naturale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza DUKAN:

In bolul mixerului adaugam ouale, indulcitorul si praful de sare mixam pana ce aceasta devine spumoasa.


Adaugam branzica si mixam bine pentru a se incorpora in compozitie.


Apoi pe rand adaugam esenta, iaurturile, mixam bine pentru circa 2 minute la viteza mica.


Tarata de ovaz se amesteca cu praful de copt si apoi se adauga treptat in compozitia cu branza.


Eu am folosit o tava siliconata unsa cu ulei, dar nu exagerati cu uleiul (eu am stat foarte stresata sa nu mi se prinda compozitia de tava dar nu s-a intamplat nimic, eu am inmuiat pensonul in ulei si am uns tava ). Se lasa in tava siliconata 10 minute la odihnit.


Se da la cuptor preincalzit pentru 40 -45 min.


Se face testul cu scobitoarea si se lasa sa se raceasca !!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza DUKAN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andreea Baraboi 1

07.05.2015, 18:58

Va astept

mirela0911 1

08.05.2015, 08:54

Ce frumoasă e!

Rocsi 1

08.05.2015, 20:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Desert tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea si capsuni