Prajitura cu branza DUKAN

de Andreea Baraboi in Prajituri, 7 Mai 2015 | 1069 vizualizari

 

Dupa stress si cu multe griji a iesit o prajitura speciala pentru mine care o doream de mult !!
Prajitura se poate consuma atat in faza de ATAC cat si in Croaziera !!!!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 400 g tarate ovaz
  • 500 g branza vaci degresata
  • 1 praf copt
  • 1 esenta vanilie
  • un praf sare
  • indulcitor lichid dupa gust
  • 2 iaurturi naturale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza DUKAN:

In bolul mixerului adaugam ouale, indulcitorul si praful de sare mixam pana ce aceasta devine spumoasa.


Adaugam branzica si mixam bine pentru a se incorpora in compozitie.


Apoi pe rand adaugam esenta, iaurturile, mixam bine pentru circa 2 minute la viteza mica.


Tarata de ovaz se amesteca cu praful de copt si apoi se adauga treptat in compozitia cu branza.


Eu am folosit o tava siliconata unsa cu ulei, dar nu exagerati cu uleiul (eu am stat foarte stresata sa nu mi se prinda compozitia de tava dar nu s-a intamplat nimic, eu am inmuiat pensonul in ulei si am uns tava ). Se lasa in tava siliconata 10 minute la odihnit.


Se da la cuptor preincalzit pentru 40 -45 min.


Se face testul cu scobitoarea si se lasa sa se raceasca !!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza DUKAN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andreea Baraboi 1

07.05.2015, 18:58

Va astept

mirela0911 1

08.05.2015, 08:54

Ce frumoasă e!

Rocsi 1

08.05.2015, 20:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu suc Fanta