Prajitura cu branza DUKAN

de Andreea Baraboi in Prajituri, 7 Mai 2015 | 4192 vizualizari

 

Dupa stress si cu multe griji a iesit o prajitura speciala pentru mine care o doream de mult !!
Prajitura se poate consuma atat in faza de ATAC cat si in Croaziera !!!!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 400 g tarate ovaz
  • 500 g branza vaci degresata
  • 1 praf copt
  • 1 esenta vanilie
  • un praf sare
  • indulcitor lichid dupa gust
  • 2 iaurturi naturale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza DUKAN:

In bolul mixerului adaugam ouale, indulcitorul si praful de sare mixam pana ce aceasta devine spumoasa.

Adaugam branzica si mixam bine pentru a se incorpora in compozitie.

Apoi pe rand adaugam esenta, iaurturile, mixam bine pentru circa 2 minute la viteza mica.

Tarata de  ovaz se amesteca cu praful de copt si apoi se adauga treptat in compozitia cu branza.

Eu am folosit o tava siliconata unsa  cu ulei, dar nu exagerati cu uleiul (eu am stat  foarte stresata sa nu mi se prinda compozitia de tava dar nu s-a intamplat nimic, eu am inmuiat pensonul in ulei si am uns  tava ). Se lasa in tava siliconata 10 minute la odihnit.

Se da la cuptor preincalzit pentru 40 -45 min.

Se face testul cu scobitoarea  si se lasa sa se raceasca !!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza DUKAN" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

5787 puncte

Constelatialeu

4623 puncte

Rocsi

3769 puncte

Mitinita

3458 puncte

Gherca Daniela

2879 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Hamburger
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si nuca