Prajitura cu branza DUKAN

de Andreea Baraboi in Prajituri, 7 Mai 2015 | 6326 vizualizari

 

Dupa stress si cu multe griji a iesit o prajitura speciala pentru mine care o doream de mult !!
Prajitura se poate consuma atat in faza de ATAC cat si in Croaziera !!!!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 400 g tarate ovaz
  • 500 g branza vaci degresata
  • 1 praf copt
  • 1 esenta vanilie
  • un praf sare
  • indulcitor lichid dupa gust
  • 2 iaurturi naturale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza DUKAN:

In bolul mixerului adaugam ouale, indulcitorul si praful de sare mixam pana ce aceasta devine spumoasa.

Adaugam branzica si mixam bine pentru a se incorpora in compozitie.

Apoi pe rand adaugam esenta, iaurturile, mixam bine pentru circa 2 minute la viteza mica.

Tarata de  ovaz se amesteca cu praful de copt si apoi se adauga treptat in compozitia cu branza.

Eu am folosit o tava siliconata unsa  cu ulei, dar nu exagerati cu uleiul (eu am stat  foarte stresata sa nu mi se prinda compozitia de tava dar nu s-a intamplat nimic, eu am inmuiat pensonul in ulei si am uns  tava ). Se lasa in tava siliconata 10 minute la odihnit.

Se da la cuptor preincalzit pentru 40 -45 min.

Se face testul cu scobitoarea  si se lasa sa se raceasca !!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza DUKAN" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza