Prajitura cu branza dulce si merisoare

de RuxyRux in Prajituri, 3 Feb 2012 | 9424 vizualizari

 

Mmmmmmm si yamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....

 

INGREDIENTE

  • 175 gr unt
  • o nuca de unt pentru uns tava
  • 7 oua mari XXL
  • 175 gr branza de vaci dulce si cremoasa
  • un praf de sare
  • 300 gr zahar
  • coaja de lamaie
  • 2 pliculete vanilie
  • 400 gr faina
  • 1/2 plic praf copt
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr branza de vaci
  •  3 oua mari XXL 
  • 125 gr zahar pudra
  •  2 pliculete vanilie
  •  coaja de lamaie
  •  100 gr merisoare uscate( gasiti la Plafar) 
  • o tava de 40 cm
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce si merisoare:

Blatul:


Untul se topeste si in el se pun aromele( coaja de lamaie si vanilia)


Ouale se mixeaza cu un praf de sare apoi se adauga zaharul si se mai amesteca bine inca 5 minute.


Se pune branza de vaci lingura cu lingura pana se incorporeaza, se adauga untul topit, apoi faina si praful de copt.


Se unge o tava cu unt, se aseaza blatul.


Umplutura:


Se mixeaza apoi branza de vaci cu ouale, zaharul coaja de lamaie si vanilia.


Se pune umplutura deasupra cu grija sa o asezam peste tot ne putem ajuta de o spatula.


Punem merisoarele si coacem pentru 40 de minute la 180 grade.


Se poate taia si calduta.


Se pudreaza dupa dorinta( sau nu).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Lau 1

04.02.2012, 15:02

vreau si eu

RuxyRux 1

04.02.2012, 23:41

Multumesc din toata inima!!!

Bya Ralu 1

20.04.2012, 00:55

si eu zic la fel ca tine ruxy yammy yammy!am trecut-o la favo trebuie sa o incerc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si merisoare