Prajitura cu branza dulce si portocala

de dakris in Prajituri, 10 Feb 2012 | 3462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 150 g zahar tos
  • 100 g faina
  • coaja rasa de portocala
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru crema
  • 500 g branza dulce
  • 200 g unt sau margarina
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie
  • coaja de portocala rasa
  • 1 portocala mare taiata bucatele
  • 1 plic budinca vanilie
  • 500 ml suc de portocale

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce si portocala:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusile impreuna cu zaharul tos se bat spuma. Adaugam galbenusurile unul cate unul, uleiul, praful de copt (stins cu putina zeama de lamaie sau otet), faina si coaja de portocala, asezam in tava si coacem la cuptor.


Branza dulce se sfarama si se amesteca bine cu untul, zaharul pudra si coaja de portocala rasa. Apoi adaugam si bucatelele de portocala. Compozita rezultata se aseaza pe blatul copt si deasupra se toarna budinca imediat ce a fost luata de pe foc.


Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic cu diferenta ca se adauga suc de portocale in loc de lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.02.2012, 21:26

mirela0911 1

12.02.2012, 15:14

foarte buna!

Lau 1

13.02.2012, 15:19

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in stil german sau pasca fara aluat