Prajitura cu branza dulce, visine si cacao

de RuxyRux in Prajituri, 18 Iun 2013 | 8761 vizualizari

 

O bunatate! A disparut rapid de pe platou :)

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 200 ml lapte dulce
  • 300 gr branza dulce cremoasa
  • 75 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • vanilie
  • visine 1 kg
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce, visine si cacao:

Mixam albusurile cu zaharul si vanilia, timp de doua trei minute, punem galbenusurile, mixam in continure, adaugam pe rand uleiul, laptele, branza dulce, faina impreuna cu praful de copt si praful de sare. Scoatem 1/4 din compozitie intr-un vas si amestecam cu cacao.


Tapetam cu foaie de copt tava ( forma de copt cu inel culinar), turnam compozitia alba, apoi cea cu cacao si marmoram cu o furculita, punem visinele si coacem pentru 45 de minute la 180 de grade.


Trebuie sa avem grija, sa nu ne pacaleasca la testul cu scobitoarea si sa ramana cruda in interior...eu am fost la un pas sa o scot mai devreme :), mi-am dat seama ca inca nu era chiar ferma, cand am miscat tava.


Lasam sa se raceasca si o pudram!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce, visine si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Lau 1

19.06.2013, 23:00

o bunatate

RuxyRux 1

20.06.2013, 22:40

Diuta scumpa...multumesc

RuxyRux 1

20.06.2013, 22:41

Multumesc Lau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si mascarpone - Reteta cu numarul 900!!!