Prajitura cu branza dulce, visine si cacao

de RuxyRux in Prajituri, 18 Iun 2013 | 9843 vizualizari

 

O bunatate! A disparut rapid de pe platou :)

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 200 ml lapte dulce
  • 300 gr branza dulce cremoasa
  • 75 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • vanilie
  • visine 1 kg
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce, visine si cacao:

Mixam albusurile cu zaharul si vanilia, timp de doua trei minute, punem galbenusurile, mixam in continure, adaugam pe rand uleiul, laptele, branza dulce, faina impreuna cu praful de copt si praful de sare. Scoatem 1/4 din compozitie intr-un vas si amestecam cu cacao.


Tapetam cu foaie de copt tava ( forma de copt cu inel culinar), turnam compozitia alba, apoi cea cu cacao si marmoram cu o furculita, punem visinele si coacem pentru 45 de minute la 180 de grade.


Trebuie sa avem grija, sa nu ne pacaleasca la testul cu scobitoarea si sa ramana cruda in interior...eu am fost la un pas sa o scot mai devreme :), mi-am dat seama ca inca nu era chiar ferma, cand am miscat tava.


Lasam sa se raceasca si o pudram!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce, visine si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Lau 1

19.06.2013, 23:00

o bunatate

RuxyRux 1

20.06.2013, 22:40

Diuta scumpa...multumesc

RuxyRux 1

20.06.2013, 22:41

Multumesc Lau!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura marmorata cu branza