Prajitura cu branza dulce, visine si cacao

de RuxyRux in Prajituri, 18 Iun 2013 | 11104 vizualizari

 

O bunatate! A disparut rapid de pe platou :)

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 200 ml lapte dulce
  • 300 gr branza dulce cremoasa
  • 75 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • vanilie
  • visine 1 kg
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce, visine si cacao:

Mixam albusurile cu zaharul si vanilia, timp de doua trei minute, punem galbenusurile, mixam in continure, adaugam pe rand uleiul, laptele, branza dulce, faina impreuna cu praful de copt si praful de sare. Scoatem 1/4 din compozitie intr-un vas si amestecam cu cacao.


Tapetam cu foaie de copt tava ( forma de copt cu inel culinar), turnam compozitia alba, apoi cea cu cacao si marmoram cu o furculita, punem visinele si coacem pentru 45 de minute la 180 de grade.


Trebuie sa avem grija, sa nu ne pacaleasca la testul cu scobitoarea si sa ramana cruda in interior...eu am fost la un pas sa o scot mai devreme :), mi-am dat seama ca inca nu era chiar ferma, cand am miscat tava.


Lasam sa se raceasca si o pudram!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce, visine si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Lau 1

19.06.2013, 23:00

o bunatate

RuxyRux 1

20.06.2013, 22:40

Diuta scumpa...multumesc

RuxyRux 1

20.06.2013, 22:41

Multumesc Lau!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si capsuni