Prajitura cu branza dulce, visine si cacao

de RuxyRux in Prajituri, 18 Iun 2013 | 8903 vizualizari

 

O bunatate! A disparut rapid de pe platou :)

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 200 ml lapte dulce
  • 300 gr branza dulce cremoasa
  • 75 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • vanilie
  • visine 1 kg
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce, visine si cacao:

Mixam albusurile cu zaharul si vanilia, timp de doua trei minute, punem galbenusurile, mixam in continure, adaugam pe rand uleiul, laptele, branza dulce, faina impreuna cu praful de copt si praful de sare. Scoatem 1/4 din compozitie intr-un vas si amestecam cu cacao.


Tapetam cu foaie de copt tava ( forma de copt cu inel culinar), turnam compozitia alba, apoi cea cu cacao si marmoram cu o furculita, punem visinele si coacem pentru 45 de minute la 180 de grade.


Trebuie sa avem grija, sa nu ne pacaleasca la testul cu scobitoarea si sa ramana cruda in interior...eu am fost la un pas sa o scot mai devreme :), mi-am dat seama ca inca nu era chiar ferma, cand am miscat tava.


Lasam sa se raceasca si o pudram!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce, visine si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Lau 1

19.06.2013, 23:00

o bunatate

RuxyRux 1

20.06.2013, 22:40

Diuta scumpa...multumesc

RuxyRux 1

20.06.2013, 22:41

Multumesc Lau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce, stafide,ciocolata si foi de casa