Prajitura cu branza si afine

de mirela0911 in Prajituri, 16 Sep 2012 | 2837 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. aluat:

  • 2 oua
  • 12 lg zahar
  • 12 lg ulei
  • 12 lg lapte
  • 14 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat

Pt. umplutura:

  • 500g branza de vaci
  • 4 galbenusuri
  • 5-6 lg zahar
  • o canuta de afine

Pt.spuma:

  • 4 albusuri
  • 8 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si afine:

Se amesteca bine branza cu zaharul si galbenusurile. La final se incorporeaza usor afinele.


Se mixeaza bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si laptele alternativ, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina.


Cu o lingura se ia din compozitia de branza si se pune peste aluat din loc in loc. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade.


Intre timp se bat spuma albusurile cu zaharul ca pt. bezea. Inainte de a fi gata prajitura cu cateva minute, se scoate tava si se intinde spuma obtinuta peste prajitura. Se da din nou la cuptor pana prinde spuma o culoare aurie . Se lasa la racit si se portioneaza.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte fructe sau doar branza simpla.

2

Branza se poate inlocui si cu urda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

17.09.2012, 22:48

Ce bunatate trebuie sa fie...

mihaelar63 1

22.09.2012, 11:10

Si cu bezea , sa te lingi pe degete nu alta

mirela0911 1

22.09.2012, 11:36

Multumesc! Chiar asa, sa te tot lingi pe degete!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi, branza dulce si stafide