Prajitura cu branza si bezea

de Adinacarla in Prajituri, 5 Sep 2010 | 3025 vizualizari

 

http://www.bucataras.ro/retete/10574/prajitura-cu-branza-si-bezea.html estesursa mea de inspiratie, doar ca
am modificat foarte putin,cu ce aveam eu prin casa

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 4 oua intregi
  • 10 linguri de ulei
  • 15 linguri de lapte
  • 15 lingur pline faina
  • 15 linguri de zahar
  • 1 lingurita praf
  • 2 linguri de cacao
  • Crema:
  • 500 g brnaza de vaci
  • 200 zahar
  • 4 galbenusuri
  • 4 vanilii
  • 6-7linguri de gris asta depinde cat de moale e compozitia
  • Spuma:
  • 4 albusuri
  • 150 zahar
  •  bombonele de cicocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si bezea:

Am amestecat toate ingredientele pentru blat si le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Apoi am amestecat compozitia pentru crema si apoi am asezat-o peste blat in tava.


Am dat tava la cuptor 30 de minute. Cele 4 albuse le-am batut spuma impreuna cu zaharul si le-am pus peste blatul din tava si am reintrodus din nou tava la cuptor pentru inca 15 minute pana cand spuma s-a rumenit. Imediat ce am scos-o din cuptor am presarat deasupra prajiturii bombonele din ciocolata pentru decor.


Multumesc Nadina pentru reteta...a fost foarte buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mena29 1

06.09.2010, 18:48

Laly 1

07.09.2010, 00:10

super

Adinacarla 1

07.09.2010, 09:30

mena, laly

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de caise