Prajitura cu branza si cirese

de naomy in Prajituri, 14 Oct 2011 | 2676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 150 mil de lapte
  • 130 gr de unt topit si racit
  • 150 mil iaurt grecesc dulce cu grasime de 10%
  • 20 gr de zahar pudra vanilat
  • 3 oua
  • un praf de copt
  • PT UMPLUTURA
  • 500 gr branza de vaca
  • 400 gr de cirese fara sambure din compot
  • 100 mil de smantana
  • 100 gr de zahar pudra vanilat
  • 1esenta de vanilie
  • 20 gr rom
  • topping de cirese pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si cirese:

In primul rand punem cirese in rom si le lasam pana pregatim aluatul . Apoi facem un aluat un pic mai gros ca cel de clatite din ingredientele de mai sus. Eu am mixat ouale cu zaharul, apoi am adaugat iaurtul ,untul,laptele si ultima oara faina amestecata cu praful de copt. Le-am mixat bine si am pus jumatate din cantitate la copt la cuptorul incins la 180 grade circa 15 min ,timp in care am pregatit umplutura.


Mixam ouale cu zaharul si smantana, apoi adaugam branza sfaramata si esenta de vanilie ,amestecam cu o lingura de lemn si apoi introducem si ciresele impreuna cu romul. Amestecam bine si cand au trecut cel 15 minute scoatem tava din cuptor si turnam compozitia de branza peste si acoperim cu aluatul ramas si din dam din nou la cuptor si o mai lasam 30-40 minute .


Cand e rece prajitura o decoram cu topping de cirese dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

17.10.2011, 08:49

MIUTA 1

17.10.2011, 18:06

Tare buna,imi place

Bya Ralu 1

08.02.2012, 14:15

ce bune sunt..vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca traditionala (aluat facut la masina de paine)