Prajitura cu branza si nuca de cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 17 Ian 2011 | 2542 vizualizari

 

din gama cu "ce avem prin casa"

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 100 gr nuca de cocos verde ( am avut eu)
  • un praf de copt
  • 100 g stafide
  • 300 g branza proaspata
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 1 pahar de lapte
  • pt glazura:
  • 2-3 linguri de lapte
  • bomboane de pom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si nuca de cocos:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, apoi adaugam zaharul si mixam pana devin o spuma densa.


Separat mixam galbenusurile cu branza.


Amestecam compozitiile, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, nucade cocos, si esenta de vanilie.


La sfarsit adaugam si stafidele pe care le-am lasat la inmuiat in esenta de rom.


Omogenizam compozitia si o turnam intr-o tava tapetata cu faina, sau cu foaie de copt.


Dam la cuptor app. 30 deminute, verificam facand testul cu scobitoarea.


Dupa ce am scos prajitura de la cuptor o lasam sa se raceasca.


intre timp pregatim glazura:


Topim boamboanele de ciocolata in 2-3 linguri de lapte si turnam peste prajitura.( nu a iesit ea cine stie ce, dar am improvizat si eu cu ce aveam la indemana)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.01.2011, 14:09

ms susu

lilik 1

18.01.2011, 14:21

super

Dana Cristea - pusikmea 1

18.01.2011, 15:26

ms lilik

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza