Prajitura cu branza si nuca de cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 17 Ian 2011 | 2492 vizualizari

 

din gama cu "ce avem prin casa"

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 100 gr nuca de cocos verde ( am avut eu)
  • un praf de copt
  • 100 g stafide
  • 300 g branza proaspata
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 1 pahar de lapte
  • pt glazura:
  • 2-3 linguri de lapte
  • bomboane de pom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si nuca de cocos:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, apoi adaugam zaharul si mixam pana devin o spuma densa.


Separat mixam galbenusurile cu branza.


Amestecam compozitiile, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, nucade cocos, si esenta de vanilie.


La sfarsit adaugam si stafidele pe care le-am lasat la inmuiat in esenta de rom.


Omogenizam compozitia si o turnam intr-o tava tapetata cu faina, sau cu foaie de copt.


Dam la cuptor app. 30 deminute, verificam facand testul cu scobitoarea.


Dupa ce am scos prajitura de la cuptor o lasam sa se raceasca.


intre timp pregatim glazura:


Topim boamboanele de ciocolata in 2-3 linguri de lapte si turnam peste prajitura.( nu a iesit ea cine stie ce, dar am improvizat si eu cu ce aveam la indemana)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.01.2011, 14:09

ms susu

lilik 1

18.01.2011, 14:21

super

Dana Cristea - pusikmea 1

18.01.2011, 15:26

ms lilik

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,,Tavalita,,