Prajitura cu branza si visine

de Lau in Prajituri, 11 Iul 2012 | 1488 vizualizari

 

m-am inspirat de la bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 125 g unt
  • 250 g faina
  • 2 linguri zahar pudra
  • zahar vanilat
  • Umplutura
  • 450 branza de vaci proaspata
  • 200 g visine
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si visine:

Mixam untul moale cu zaharul pudra intr-un bol, adaugam oul, adaugam faina, zaharul vanilat si amestecam bine. Formam o bila de aluat, o invelim in folie alimentara si o dam la frigider cca 30 minute.


UMPLUTURA-ouale le mixam cu zaharul pana se topeste, se adauga branza si continuuam mixarea pana devine o crema (putem sa folosim si blender de mana) adaugam faina si coaja de lamaie si amestecam.


Coca o scoatem de la frigider si o intindem intr-o foaie pe masa infainata. Rulam pe sucitor si se pune in tava unsa si tapetata cu hartie de copt doar la baza, se niveleaza marginile, se inteapa cu furculita din loc in loc si se da la cuptorul incalzit 5 minute


Scoatem tava se toarna 1/2 din crema, adaugam visinile si restul de crema, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor 20 minute la foc mediu spre mic, apoi se scoate folia si se lasa pana se rumeneste deasupra si pe margini.


Se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

12.07.2012, 09:07

multumesc

laura_n 1

12.07.2012, 14:02

super buna!

Lau 1

12.07.2012, 16:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza