Prajitura cu brinza dulce

de Teo in Prajituri, 14 Mar 2010 | 5497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • CREMA DE BRANZA
  • 250 g branza dulce Fagaras
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri rase de gris
  • coaja de la o lamaie
  • BLAT
  • 250 g coicolata
  • 1 pachet margarina
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
  • 6 oua
  • esenta rom

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu brinza dulce:

Amestecam ingredientele pentru crema de branza si omogenizam bine. Punem intr-un vas ciocolata + margarina amestecand continuu. Dupa ce s-a topit ciocolata, se da la rece. Separat batem ouale cu zaharul, apoi incorporam ciocolata topitacu margarina, faina amestecata cu praful de copt.


Asezam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, asezam crema de branza peste blatul de ciocolata si cu o furculita desenam cercuri concentrice pe toata suprafata tavii.


Se da la cuptor pentru 40-50 min. Dupa ce s-a racit se taie prajitura in 3 fasii pe lungime si apoi fiecare fasie se taie feliute asa cum se taie un chek. Se pudreaza.

 

TIPS-URI

1

Un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu brinza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

24.04.2010, 15:21

ela ma duc sa fac paine ce zici vi? sa ma ajuti

nadina73 1

24.04.2010, 15:21

chair unde a disparut teo as dintr-o dat ca de tare mult timp nu am vazut-o?

nadina73 1

25.05.2010, 22:40

teo tare de mult imi face cu ochiu parjitura ta asta cu branza ,trebuie sa o incerc sapt asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura amandina