Amestecam ingredientele pentru crema de branza si omogenizam bine. Punem intr-un vas ciocolata + margarina amestecand continuu. Dupa ce s-a topit ciocolata, se da la rece. Separat batem ouale cu zaharul, apoi incorporam ciocolata topitacu margarina, faina amestecata cu praful de copt.
Asezam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, asezam crema de branza peste blatul de ciocolata si cu o furculita desenam cercuri concentrice pe toata suprafata tavii.
Se da la cuptor pentru 40-50 min. Dupa ce s-a racit se taie prajitura in 3 fasii pe lungime si apoi fiecare fasie se taie feliute asa cum se taie un chek. Se pudreaza.
1
Un gust deosebit.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro