Prajitura cu bulion

de Criss in Prajituri, 6 Mai 2014 | 12779 vizualizari

COMENTARII (32)

Micutza Luana 1

06.05.2014, 14:59

super praji

MotanLaOale 1

06.05.2014, 15:00

buna buna

portiadelumina 1

06.05.2014, 15:00

Auzi cum zice: "veche, ieftină, prăjitura săracului", măi să fie, dar cum se face că mor după ea şi bogaţii? Bună, foarte bună!

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 15:02

Cred ca e de incercat

Criss 1

06.05.2014, 15:02

Multumesc dragelor. Pai asa scria si in caietul mamei mele, prajitura cu bulion si in paranteza, prajitura ieftina, prajitura saracului).

Bya Ralu 1

06.05.2014, 15:02

ce bine arata

Criss 1

06.05.2014, 15:03

Multumesc mult. Ma bucur ca va place.

Pushaa 1

06.05.2014, 15:04

Criss 1

06.05.2014, 15:08

anca_rm 1

06.05.2014, 15:42

asta este tare buna

mihaelalalala 1

06.05.2014, 15:50

lucy2002 1

06.05.2014, 15:55

...de ieri imi tot sta gandul la prajitura asta
Ce bine arata !

Criss 1

06.05.2014, 16:05

Multumesc .

Criss 1

06.05.2014, 16:06

Lucy, daca tot te gandesti la prajitura, poate o si pregatesti in week-end. Se face repede si usor.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 16:19

foiarte buna prajitura

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 16:19

foarte buna

JulyCris 1

06.05.2014, 16:57

Arata excelent. Am facut-o si eu,dar cu crema de post.Foile insa au ramas beton. A trebuit sa insiropez foaia de deasupra.

Lia_ 1

06.05.2014, 16:59

f. buna. am mancat de multe ori

cristeena20 1

06.05.2014, 17:26

arata senzational!!!merita incercata!!

merisor 1

06.05.2014, 17:33

Foarte buna si aspectuoasa!

Valclaudia 1

06.05.2014, 17:57

tare,tare buna!

Constelatialeu 1

06.05.2014, 17:59

Criss 1

06.05.2014, 18:30

Criss 1

06.05.2014, 18:31

July, poate ai copt foile prea mult. Eu le-am copt 8 minute, au ramas moi la atingere. Erau atat de fragede incat as fi putut taia prajitura imediat dupa asamblare, fara probleme.

Criss 1

06.05.2014, 18:32

Vreau sa spun insa ca sotului meu nu i-a placut prajitura. Astfel ca am dus-o la parinti, eu fiind la dieta. Dar s-a bucurat tata si a mancat cu mare pofta.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem