Prajitura cu cacao si frisca

de Andreea Caroline in Prajituri, 28 Noi 2011 | 3636 vizualizari

 

reteta initiala era doar prajitura de cacao insa eu am adaugat frisca....fiind si mai delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar zahar
  • coaja lamaie
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar ulei
  • praf de copt
  • 50 gr cacao
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cacao si frisca:

Se pun intr-un castron ouale si se amesteca cu zaharul, faina, uleiul, laptele si cele 50 gr cacao. Se adauga si un virf de sare, apoi amestecam ingredientele pana obtinem un aluat cremos. Se adauga coaja de lamaie si praful de copt si se amesteca bine in continuare.


Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul incins la 180 grade celsius pentru 40 minute. Cuptorul trebuie incins in prealabil.


Se taie blatul in doua pe lung si se pune la mijloc frisca...


Pofta buna.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao si frisca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

alinutzika 1

29.11.2011, 11:55

trebuie sa fie ff buna

Andreea Caroline 1

29.11.2011, 12:04

ptr teo: nu,deasupra nu e glazurata.....

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:05

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si mascarpone - Reteta cu numarul 900!!!