Prajitura cu caise

de -Miti- in Prajituri, 21 Aug 2011 | 4164 vizualizari

 

Prajitura cu caise, un delicu de sezon

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru prajitura cu caise
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 7 gr praf de copt
  • 1/2 pachet de unt la temperatura camerei
  • 1/3 cana de lapte
  • caise,cred ca am avut vreo 7-8
  • varf de praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Cum se prepara prajitura cu caise


Se mixeaza zaharul cu ouale,apoi se adauga untul si laptele.


Separat,se amesteca faina cu praful de copt si sarea.


Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult,numai cat sa fie incorporat.


Se spala caisele si se taie in jumatati.


Se adauga compozitia intr-o tava de 22x28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.


Se da la cuptor cam 30-40 de minute...am uitat sa cronometrez ca imi cunosc cuptorul. Cand miroase a ce am pus la cuptor stiu ca e gata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (92)

-Miti- 1

16.09.2011, 00:08

Boss,am facut o tocanita cu ras el hannouth (cam des de cand am descoperit condimentul asta) si un crumble cu mere. In schimb am primit doua torturi am fost cuminte,cate o feliuta subtire,dar am avut liber la vin rosu

-Miti- 1

16.09.2011, 00:09

Xandrinne,iti multumesc

-Miti- 1

16.09.2011, 00:10

Multumesc mult Ancuta...uite ca eu n-am mai apucat sa raspund inainte de miezul noptii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura in foi de napolitana cu biscuiti