Prajitura cu caise si ciocolata

de Constelatialeu in Dulciuri, 26 Iul 2015 | 3400 vizualizari

 

Simpla si gustoasa,nimic complicat....

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri ulei
  • 7 linguri faina
  • 1 praf de copt cu sofran
  • jumatati de caise
  • bucatele de ciocolata stracciatella Schoghetten
  • ciocolata rasa
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise si ciocolata:

Galbenusurile le mixam cu uleiul. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana acesta se topeste. Apoi adaugam galbenusurile, omogenizam si la final faina si praful de copt, cernute. Avem grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente. Tapetam o tava  cu hartie de copt (35/25 cm), turnam compozitia in tava apoi asejam jumatatile de caise in care punem bucatele de ciocolata, apoi radem ciocolata neagra. Dam tava la cuptorul preincalzit,este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

anca_rm 1

27.07.2015, 09:49

ce buna prajiturica

reisnaor_2006 1

27.07.2015, 11:19

dementiala

mihaelar63 1

28.07.2015, 13:53

Hai la cafeluta . Bineinteles cu o tava de praji )

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pufoasa cu nuca si cuburi de mere