Prajitura cu caise si ciocolata

de Constelatialeu in Dulciuri, 26 Iul 2015 | 1019 vizualizari

 

Simpla si gustoasa,nimic complicat....

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri ulei
  • 7 linguri faina
  • 1 praf de copt cu sofran
  • jumatati de caise
  • bucatele de ciocolata stracciatella Schoghetten
  • ciocolata rasa
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise si ciocolata:

Galbenusurile le mixam cu uleiul. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana acesta se topeste. Apoi adaugam galbenusurile, omogenizam si la final faina si praful de copt, cernute. Avem grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente. Tapetam o tava cu hartie de copt (35/25 cm), turnam compozitia in tava apoi asejam jumatatile de caise in care punem bucatele de ciocolata, apoi radem ciocolata neagra. Dam tava la cuptorul preincalzit,este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

27.07.2015, 09:49

ce buna prajiturica

reisnaor_2006 1

27.07.2015, 11:19

dementiala

mihaelar63 1

28.07.2015, 13:53

Hai la cafeluta . Bineinteles cu o tava de praji )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Foi cu crema de ciocolata