Prajitura cu capsuni

de Constelatialeu in Prajituri, 2 Iun 2013 | 5556 vizualizari

 

Tot alegand la capsuni pentru dulceata,am dat deoparte capsunile mari.Si cum nu le puteam lasa parasite,le-am gasit leac intr-o prajitura foarte simpla.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri ulei
  • 1 lingura cacao
  • 1 zahar vanilat burbon
  • 1 praf de copt cu sofran
  • cca 300 g capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni:

Batem albusurile cu un praf de sare, spuma tare. Separat galbenusurile le mixam cu 8 linguri de zahar pana se topeste zaharul, apoi adaugam uleiul ca la maioneza. Faina o amestecam cu praful de copt si zaharul vanilat si o amestecam in galbenusuri, la final adaugam albusurile batute spuma, amestecand usor, pana incorporam tot albusul.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( 35/25) turnam compozitia, oprim un pic din compozitie si amestecam cu o lingura de cacao, apoi turnam si compozitia cu cacao, cum se va vedea in fotografie. Dam la cuptorul preancalzit, cca 10 minute, apoi scoatem tava si punem capsunile care au fost tavalite prin zahar. Bagam tava din nou la cuptor, este gata cand trece testul scobitorii.


Se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se taie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sim0na 1

03.06.2013, 11:16

Delicioasa!!

Valclaudia 1

03.06.2013, 21:22

nu stiu daca mai ai prajitura, da' o capsuna tot tre sa mai fie pe undeva....

Constelatialeu 1

03.06.2013, 22:06

Claudia,o capsuna,chiar doua mai am...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni