Prajitura cu capsuni

de Constelatialeu in Prajituri, 26 Mai 2014 | 2390 vizualizari

 

Zic doar ce a zis leone al meu...''o tava mai mica nu gaseai?"E drept ca am facut in cea mai mica tava pe care o am....de data asta nu aveam la cine sa impart .....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • 200 g capsuni
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • Crema
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 150 g lapte condensat indulcit pilos
  • 1 plic Creme Ole de vanilie
  • cca 100 ml lapte
  • 5-6 capsuni pentru decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni:

Mai intai am spalat capsunile,le-am scurs de apa pe un servet si apoi le-am taiat.Am pregatit o tava (16/22 cm) cu hartie de copt si am asezat capsunile taiate,apoi am presarat zaharul vanilat peste ele.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le-am mixat bine pana s-a topit zaharul,apoi am adaugat plicul de creme ole de ciocolata si la final albusurile batute spuma,avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.Blatul l-am asezat peste capsuni si am dat tava la cuptorul preincalzit,cca 20-25 min.Se verifica cu scobitoarea daca este gata.Am scos tava si am rasturnat-o pe un platou,am lasat sa se raceasca apoi am taiat in 12 bucati.


Crema: Am batut smantana bine pana s-a intarit si apoi am adaugat plicul de creme ole de vanilie si laptele condensat,pentru ca a fost foarte consistenta am mai adaugat cca 100 ml lapte.Am pus crema intr-un posh si am ornat fiecare bucatica de prajitura, la final am pus si bucatele de capsuni peste crema.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Panacris 1

27.05.2014, 18:41

Chiar că-i mică Doar din trei ouă . La noi se prepară din minim 8 ouă ))

simonacallas 1

30.05.2014, 06:45

Mica si savuroasa, asa ca esentele bune care se tin in flacoane mici Brava

Xandrinne 1

01.06.2014, 20:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rom si visine