Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Zic doar ce a zis leone al meu...''o tava mai mica nu gaseai?"E drept ca am facut in cea mai mica tava pe care o am....de data asta nu aveam la cine sa impart .....
Mai intai am spalat capsunile,le-am scurs de apa pe un servet si apoi le-am taiat.Am pregatit o tava (16/22 cm) cu hartie de copt si am asezat capsunile taiate,apoi am presarat zaharul vanilat peste ele.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le-am mixat bine pana s-a topit zaharul,apoi am adaugat plicul de creme ole de ciocolata si la final albusurile batute spuma,avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.Blatul l-am asezat peste capsuni si am dat tava la cuptorul preincalzit,cca 20-25 min.Se verifica cu scobitoarea daca este gata.Am scos tava si am rasturnat-o pe un platou,am lasat sa se raceasca apoi am taiat in 12 bucati.
Crema: Am batut smantana bine pana s-a intarit si apoi am adaugat plicul de creme ole de vanilie si laptele condensat,pentru ca a fost foarte consistenta am mai adaugat cca 100 ml lapte.Am pus crema intr-un posh si am ornat fiecare bucatica de prajitura, la final am pus si bucatele de capsuni peste crema.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult