Prajitura cu ciocolata

de bucatarimcudiana in Prajituri, 26 Noi 2012 | 1624 vizualizari

 

M-am inspirat dintr-o oferta de Kaufland, unde am gasit reteta asta.

 

INGREDIENTE

  • 75 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 4 linguri rom
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 6 ciocolate mici cu rom
  • 200 g ciocolata alba pt.glazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Pentru blat, mixezi untul moale cu zaharul si aromele. Adaugi treptat ouale, sarea, faina, cacao si praful de copt. Tai ciocolata in jumatate.


Intr-o tava 25x35 cm tapetata cu hartie de copt, torni compozitia si asezi deasupra in siruri, bucatile de ciocolata. Coci prajitura la foc mediu, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 min.Cat inca prajitura este fierbinte se pune ciocolata deasupra ,se lasa cam 1 min, dupa care se intinde cu ajutorul unei palete sau a unui cutit.


Se lasa la racit si se portioneaza dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

bucatarimcudiana 1

27.11.2012, 10:42

rocsi multumesc

Sim0na 1

27.11.2012, 19:48

buna prajitura asta!!

bucatarimcudiana 1

03.12.2012, 11:30

simona multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de nuci