Prajitura cu ciocolata

de Andreea Caroline in Prajituri, 29 Aug 2013 | 6643 vizualizari

 

Foarte simplu de facut si cu putine ingrediente :)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 125 gr ciocolata amara
  • 60 gr unt
  • 50 gr zahar
  • frisca si alune de padure pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Intr-un bol punem cele 3 oua.Adaugam zaharul si mixam bine pana ce zaharul s-a topit si devin albe si spumoase.


Separat topim ciocolata impreuna cu untul amestecand mereu cu o lingura de lemn.


Dupa ce ciocolata s-a racit putin o adaugam la compozitia de oua amestecand cu grija de jos in sus.


Se pune intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt sau unsa si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins pentru circa 25 minute la 160 grade.


Cand s.a racit ornam cu frisca si alune de padure macinate.


 

TIPS-URI

1

Daca aveti rabdare sa o lasati pentru a doua zi va fi de 2 ori mai buna :)

2

In compozitie puteti adauga si putina esenta de rom!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

10.01.2014, 19:43

Krystyan Trendy 1

07.07.2014, 19:26

delicioasa

Andreea Caroline 1

04.08.2014, 09:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de branza cu iz de ciocolata