Desert prajitura cu ciocolata

de DoinaP in Prajituri, 11 Dec 2013 | 112368 vizualizari

 

E o prajitura care se face foarte simplu si rapid. Nu trebuie sa fi specialista in facut prajituri, oricine o poate face. Si e foarte buna, nu seamana cu dobosul. Unii ar zice: ce mare lucru biscuiti cu ciocolata, mare scofala! Incercati!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de smantana a 250 g
  • 4-5 ciocolate simple 
  • un pachet mare de biscuiti Petit Beure simpli
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ciocolata:

Intr-o craticioara se rupe ciocolata bucati, se pune toata smantana apoi se pune pe focul aragazului si se amesteca in continuu pana se apropie de punctul de fierbere, transformandu-se intr-o crema fluida.

Intr-o tava de chec, tapetata cu folie de aluminiu,se pune un strat mai gros de crema, apoi se acopera suprafata cu biscuiti, crema, si tot asa pana la epuizarea cantitatilor, ultimul strat sa fie de biscuiti. Se da la frigider 4-5 ore.

Se rastoarna pe o planseta cu folia deasupra, se dezlipeste folia usor, numai cat avem nevoie sa taiem in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Tabita _ 1

19.03.2014, 17:29

ARATA SUPER!

AnNa_Mariaa 1

21.03.2014, 12:06

Ciocolate soro,nu ciocolati. Doamne !!!!

iulianastefan 1

15.06.2014, 12:31

super idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Leo