Banana Bread - Chec cu banane

de -Miti- in Prajituri, 25 Ian 2011 | 3231 vizualizari

 

Nu-mi vine sa cred ca inca n-am reteta asta pe blog,fiindca o fac des,fiind favorita sotului meu. E de asemenea un mod excelent de a folosi banane mai vechi,care sunt recomandate de fapt caci au o aroma mai puternica.
1 cup are 200 ml.

 

INGREDIENTE

  • 60 gr unt
  • 2/3 cup zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 2-3 banane,facute pireu
  • 1 ou,batut(original reteta zicea 1 egg,batut)
  • 1 1/2 faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 cup lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Bread - Chec cu banane:

Se porneste cuptorul la 180 C si se tapeteaza cu unt si faina o forma de 9x23 cm.

Se amesteca zaharul cu untul pana se obtine o crema.

Adauga banana si amesteca.

Se adauga oul si se amesteca putin cate putin,iar apoi se pune zaharul vanilat.

Acum se adauga alternativ faina cu laptele amestecand foarte usor.

Se toarna in forma si se da la cuptor 45 minute sau pana cand scobitoarea iese curata.

Se lasa 5 minute apoi se scoate din forma.

Se lasa sa se raceasca si apoi se poate felia.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Bread - Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

mirela0911

mirela0911 1

26.01.2011, 11:49

Din pacate si eu ...

-Miti-

-Miti- 1

26.01.2011, 12:20

dar din fericire m-am pus pe treaba,doar nu o sa va dau firmituri

susu

susu 1

26.01.2011, 14:29

La fel de mult imi place si checul asta la fel ca si cel cu lamaie. Arata pufos, nu ai si sectiune ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!