Banana Bread - Chec cu banane

de -Miti- in Prajituri, 25 Ian 2011 | 3382 vizualizari

 

Nu-mi vine sa cred ca inca n-am reteta asta pe blog,fiindca o fac des,fiind favorita sotului meu. E de asemenea un mod excelent de a folosi banane mai vechi,care sunt recomandate de fapt caci au o aroma mai puternica.
1 cup are 200 ml.

 

INGREDIENTE

  • 60 gr unt
  • 2/3 cup zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 2-3 banane,facute pireu
  • 1 ou,batut(original reteta zicea 1 egg,batut)
  • 1 1/2 faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 cup lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Bread - Chec cu banane:

Se porneste cuptorul la 180 C si se tapeteaza cu unt si faina o forma de 9x23 cm.


Se amesteca zaharul cu untul pana se obtine o crema.


Adauga banana si amesteca.


Se adauga oul si se amesteca putin cate putin,iar apoi se pune zaharul vanilat.


Acum se adauga alternativ faina cu laptele amestecand foarte usor.


Se toarna in forma si se da la cuptor 45 minute sau pana cand scobitoarea iese curata.


Se lasa 5 minute apoi se scoate din forma.


Se lasa sa se raceasca si apoi se poate felia.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Bread - Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mirela0911 1

26.01.2011, 11:49

Din pacate si eu ...

-Miti- 1

26.01.2011, 12:20

dar din fericire m-am pus pe treaba,doar nu o sa va dau firmituri

susu 1

26.01.2011, 14:29

La fel de mult imi place si checul asta la fel ca si cel cu lamaie. Arata pufos, nu ai si sectiune ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Chec cu zmeura