Banana Bread - Chec cu banane

de Adinuta san in Prajituri, 25 Ian 2011 | 3861 vizualizari

 

Nu-mi vine sa cred ca inca n-am reteta asta pe blog,fiindca o fac des,fiind favorita sotului meu. E de asemenea un mod excelent de a folosi banane mai vechi,care sunt recomandate de fapt caci au o aroma mai puternica.
1 cup are 200 ml.

 

INGREDIENTE

  • 60 gr unt
  • 2/3 cup zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 2-3 banane,facute pireu
  • 1 ou,batut(original reteta zicea 1 egg,batut)
  • 1 1/2 faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 cup lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Bread - Chec cu banane:

Se porneste cuptorul la 180 C si se tapeteaza cu unt si faina o forma de 9x23 cm.


Se amesteca zaharul cu untul pana se obtine o crema.


Adauga banana si amesteca.


Se adauga oul si se amesteca putin cate putin,iar apoi se pune zaharul vanilat.


Acum se adauga alternativ faina cu laptele amestecand foarte usor.


Se toarna in forma si se da la cuptor 45 minute sau pana cand scobitoarea iese curata.


Se lasa 5 minute apoi se scoate din forma.


Se lasa sa se raceasca si apoi se poate felia.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Bread - Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mirela0911 1

26.01.2011, 11:49

Din pacate si eu ...

Adinuta san 1

26.01.2011, 12:20

dar din fericire m-am pus pe treaba,doar nu o sa va dau firmituri

susu 1

26.01.2011, 14:29

La fel de mult imi place si checul asta la fel ca si cel cu lamaie. Arata pufos, nu ai si sectiune ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Prajitura greceasca cu mere (Milopita)