Desert prajitura cu ciocolata

de DoinaP in Prajituri, 11 Dec 2013 | 100390 vizualizari

 

E o prajitura care se face foarte simplu si rapid. Nu trebuie sa fi specialista in facut prajituri, oricine o poate face. Si e foarte buna, nu seamana cu dobosul. Unii ar zice: ce mare lucru biscuiti cu ciocolata, mare scofala! Incercati!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de smantana a 250 g
  • 4-5 ciocolate simple 
  • un pachet mare de biscuiti Petit Beure simpli
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ciocolata:

Intr-o craticioara se rupe ciocolata bucati, se pune toata smantana apoi se pune pe focul aragazului si se amesteca in continuu pana se apropie de punctul de fierbere, transformandu-se intr-o crema fluida.


Intr-o tava de chec, tapetata cu folie de aluminiu,se pune un strat mai gros de crema, apoi se acopera suprafata cu biscuiti, crema, si tot asa pana la epuizarea cantitatilor, ultimul strat sa fie de biscuiti. Se da la frigider 4-5 ore.


Se rastoarna pe o planseta cu folia deasupra, se dezlipeste folia usor, numai cat avem nevoie sa taiem in felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

- TABITA - 1

19.03.2014, 17:29

ARATA SUPER!

AnNa_Mariaa 1

21.03.2014, 12:06

Ciocolate soro,nu ciocolati. Doamne !!!!

iulianastefan 1

15.06.2014, 12:31

super idee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Amandine cu Nesquik