Prajitura cu ciocolata

de reisnaor_2006 in Prajituri, 23 Ian 2016 | 1765 vizualizari

 

Nici o zi fara ciocolata! O prajitura pufoasa,ciocolatoasa, fina si foarte gustoasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 250 g de faina
  • 100 g de cacao
  • 200 g de zahar
  • 50 g de ulei
  • 250 g de apa plata
  • 1 praf de copt
  • 200 g de ciocolata
  • un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Se amesteca ingredientele uscate faina, zaharul, sarea, praful de copt si cacao.


Adaugati uleiul, apa si se amesteca bine cu un tel.


Ciocolata se rupe in bucati (eu am avut un mos de ciocolata mare) o parte se pune in compozitie si se omogenizeaza si o parte se pune peste compozitie dupa ce am pus in forma aluatul.


Se toarna aluatul intr-o forma tapetata cu unt si se introduce in cuptorul incins la 200 de grade pentru 30-35 de minute.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Putem folosi apa minerala in loc de cea plata sau lapte.

2

Este delicioasa si o putem face si cand tinem post.

3

Putem sa o glazuram cu ciocolata dupa ce sa racit,cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

reisnaor_2006 1

25.01.2016, 15:16

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:25

Excelenta Rox

Corinuta 1

08.02.2016, 20:01

Yammiiiiiiiiii! [bs:20]

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Sah-Mat (for Miruna)