Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ciocolata cu lapte si untul le-am topit in cuptorul ce microunde. Am lasat sa se raceasca putin ciocolata topita, apoi am adaugat 3 galbenuse si am omogenizat compozitia. Treptat am adaugat laptele si am mixat pentru a obtine o crema consistenta. Am adaugat faina si praful de copt si am amestecat bine. Albusurile le-am batut spuma si le-am adaugat la crema de ciocolata. Am copt intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt si tapetata cu faina. Am copt la 180 de grade Celsius pentru 35-40 de minute. Ciocolata alba impreuna cu mascarponele le-am topit in cuptorul cu microunde. Am amestecat bine pentru ca ciocolata sa se topeasca, apoi am lasat la rece. Cand prajitura s-a racit am decupat cercuri din pandispan. Am decorat cu crema de ciocolata alba si feliute de capsuni.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult