Prajitura cu ciocolata si menta

de alldaycooking in Dulciuri, 28 Feb 2012 | 1857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 110 gr ciocolata cu lapte
  • 115 gr unt
  • 100 ml lapte
  • 3 oua
  • 100 gr faina  
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita extract de menta
  • 60 gr ciocolata alba
  • 2 linguri mascarpone
  • 1 lingurita extract de menta
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata si menta:

Ciocolata cu lapte si untul le-am topit in cuptorul ce microunde. Am lasat sa se raceasca putin ciocolata topita, apoi am adaugat 3 galbenuse si am omogenizat compozitia. Treptat am adaugat laptele si am mixat pentru a obtine o crema consistenta. Am adaugat faina si praful de copt si am amestecat bine. Albusurile le-am batut spuma si le-am adaugat la crema de ciocolata. Am copt intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt si tapetata cu faina. Am copt la 180 de grade Celsius pentru 35-40 de minute. Ciocolata alba impreuna cu mascarponele le-am topit in cuptorul cu microunde. Am amestecat bine pentru ca ciocolata sa se topeasca, apoi am lasat la rece. Cand prajitura s-a racit am decupat cercuri din pandispan. Am decorat cu crema de ciocolata alba si feliute de capsuni.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

29.02.2012, 07:03

Faina

Sidy 1

29.02.2012, 08:46

Ce bine arata mai ales cu capsunile alea

VERONICA2607 1

11.03.2012, 12:15

faina prezentare...si prasji buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Zahar "Lavandat"