Prajitura cu cirese

de LUK in Prajituri, 9 Iun 2011 | 4697 vizualizari

 

Sursa a fost blogul Laurei Adamache..cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 420 gr faina
  • 5 oua
  • 100ml lapte
  • 200ml ulei
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 250gr zahar
  • 1 praf de copt
  • unt pt uns tava
  • 500gr cirese
  • o lingura de zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Spalam ciresele apoi le curatam de samburi si le punem la scurs pe o sita.


Mixam foarte bine zaharul cu ouale intregi si cu coaja de lamaie timp de 2-3 minute.Adaugam uleiul si mai mixam 2 minute.Adaugam laptele si mixam 1-2 minute.Amestecam faina cu praful de copt si apoi o incorporam in compozitia de mai sus.


Ungem o tava cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia de aluat apoi aranjam ciresele.Coacem 45min in cuptor la 140 de grade.Cand e gata scoatem din cuptor si pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Miha 1

01.03.2012, 16:39

Parerea mea e ca le poti pune si congelate, in cazul in care nu te deranjeaza sucul ce-l lasa.

Tati63 1

03.03.2012, 12:00

Multumesc miha de raspuns, cred ca voi incerca ambele variante :-)ca sa mai scap de ciresele care le am in congelator..Va doresc un sf. frumos de saptamana..

LUK 1

04.03.2012, 18:31

Scuze Tati ca acum vad mesajul..sper ca nu te superi,cu siguranta poti folosi si congelate ,eventual decongeleaza le si lasa le sa se scurga de suc dar nu vad o problema in sucul pe care l-ar lasa..sper sa ti placa ce va iesi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura - Cap de turc