Prajitura cu cirese

de ana in Prajituri, 27 Mai 2010 | 3153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 6 lg de zahar
  • 8 lg de faina
  • 3 lg de ulei
  • Pentru crema
  • 100 ml frisca
  • 1/2 plic puding de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 300 gr cirese
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Pregatim blatul :


Albusurile le batem spuma ,adaugam putin cate putin zaharul ,incorporam galbenusurile ,faina si la sfarsit uleiul.Cocem la foc mediu.La 5 minute dupa ce am pus in cuptor am presarat o mana de cirese .


Crema:Pregatim pudingul si il dam la rece.Batem frisca si incorporam cu pudingul cand s-a racit,apoi adaugam ciresele fara samburi.


Blatul cand e rece il taiem ,punem crema si o dam la rece pentru cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

27.05.2010, 22:41

cand facusi fata prajitura?!!!!!faci pe furis aaa?ca sa manaci numai tu?lasa ca inghit si eu in sec langa poza

nadina73 1

28.05.2010, 01:12

5 furcu si o bucata mica si eu vreau

ana 1

28.05.2010, 07:32

Dicarmencita sunt cirese romanesti ,mi le-a culs sotul
@Pusi ieri dupa amiaza
@Nadina multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu crema de ciocolata