Prajitura cu cirese

de ana in Prajituri, 27 Mai 2010 | 5140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 6 lg de zahar
  • 8 lg de faina
  • 3 lg de ulei
  • Pentru crema
  • 100 ml frisca
  • 1/2 plic puding de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 300 gr cirese
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Pregatim blatul :

Albusurile le batem spuma ,adaugam putin cate putin zaharul ,incorporam galbenusurile ,faina si la sfarsit uleiul.Cocem la foc mediu.La 5 minute dupa ce am pus in cuptor am presarat o mana de cirese .

Crema:Pregatim pudingul si il dam la rece.Batem frisca si incorporam cu pudingul cand s-a racit,apoi adaugam ciresele fara samburi.

Blatul cand e rece il taiem ,punem crema si o dam la rece pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

27.05.2010, 22:41

cand facusi fata prajitura?!!!!!faci pe furis aaa?ca sa manaci numai tu?lasa ca inghit si eu in sec langa poza

nadina73 1

28.05.2010, 01:12

5 furcu si o bucata mica si eu vreau

ana 1

28.05.2010, 07:32

Dicarmencita sunt cirese romanesti ,mi le-a culs sotul
@Pusi ieri dupa amiaza
@Nadina multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Strudel fraged cu cirese