Prajitura cu cocos

de Sylvia in Prajituri, 30 Ian 2010 | 7263 vizualizari

COMENTARII (15)

Adinuta 1

30.01.2010, 23:49

mihaelar63 1

31.01.2010, 00:23

sylvia , asta se numeste lovitura sub centura , de la asa ceva nu pot sa ma abtin

Adinacarla 1

31.01.2010, 00:37

yam, yamvreau si eu macar o bucatica mica te rog

Miha 1

31.01.2010, 01:05

Super! Dar nuca de cocos ne-pudra nu-i buna?

madi_marin 1

31.01.2010, 09:11

Miha....cred ca daca pui fulgii la robot...ii faci pudra rapid ( ca si zaharul sau stiu eu...nuca)....

madi_marin 1

31.01.2010, 09:13

arata delicios prajitura......la favorite cu ea. si mai asteptam idei simple si delicioase de prajiturele de la tine, Sylvia.....

luminita20_2006 1

31.01.2010, 10:16

o prajitura f buna

Brindusa 1

31.01.2010, 11:37

te rog, fara prafuri de budinci

Sylvia 1

31.01.2010, 12:01

Ma bucur ca va place prajitura,e ste delicioasa

Sylvia 1

31.01.2010, 12:03

Miha merci de sesizare, am modificat e cocosul acela maruntit normal nu pudra cum se intelegea, am tradus eu in capul meu pudra, ca aici asa se numeste ala fulgi mici (cum se gaseste in Romania) ca mai este fulgi care e chiar fulgi mari si se foloseste la decor.. merci ca ai observat

Sylvia 1

31.01.2010, 12:05

Madi scuze, am si editat, lasa fulgii aia mici intregi ca ok, aici fulgi se numeste cocosul cu fulgi mari, niste fasii mai mari, lungi si contorsionate de asta am scris pudra
O sa mai pun ce retet de praji simple am eu dupa retette de aici ca sincer nu fac f des dulciuri

Sylvia 1

31.01.2010, 12:08

Brandusa stiu ce zici tu, ca ideal ar fi sa nu punem nimic decat ingrediente naturale, sincer eu mai folosesc si si mananc budinca sau ceva ca si ea, crema patiser se numeste. Gatesc si folosesc f mult bio, de la legume la faina, carne cumpar la anumite sortimente numai bio....dar dau yama si in budinci si alte cele. Cred ca poti sa inlocuiesti cu succes budinca cu amidon de porumb

Rocsi 1

31.01.2010, 12:44

bun ,tare bun .....

Bunica 1

31.01.2010, 21:58

Parerea mea este ca merge si o crema de vanilie. Super reteta !

Sylvia 1

31.01.2010, 22:32

Bunica cred ca ar merge si o crema de vanilie dar facuta probabil cu mai mult amidon sa ramana mai tare, poate data viitoare cand fac retet incer, oricum combinatia intre blat de cocos si vailie e foarte reusita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de vanilie si ciocolata