Prajitura cu cocos si cirese

de nadina73 in Dulciuri, 11 Iun 2010 | 4261 vizualizari

 

o prajitura de post foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 500 g zahar
  • 150 g nuca de cocos
  • 200 ml ulei
  • 5oo ml lapte de soia
  • 1 praf de copt
  • 300-400  g cirese
  • zahar pudra-decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos si cirese:

Se amesteca bine faina ,zaharul,praful de copt,nuca de cocos ,laptele de soia si uleiul se mixeaza bine, apoi se pune intr-o tava unsa si tapetata


Ciresele se spala bine se scot coditele si daca aveti chef scoateti samburi(eu nu i-am scos) apoi se pun peste aluat din loc in loc, cum doriti .


Se da tava la cuptor pentru 45-50 minute


Se scoate tava din cuptor, se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar pudra


O prajitura de post foarte buna si pufoasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

13.06.2010, 15:18

laly apuci ca ai pusa portia la racoare

mariac 1

15.06.2010, 23:12

excelent

mariac 1

15.06.2010, 23:16

d- ra ai multe puncte de la mine bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri cu branza dulce si cirese