Prajitura cu cocos si mere

de rivka in Prajituri, 29 Mar 2010 | 8373 vizualizari

 

by miha

 

INGREDIENTE

  • 150 grame zahar
  • 130 grame unt
  • 3 oua
  • 200 ml lapte(eu am folosit lapte gras)
  • 80 grame nuca de cocos
  • 160 grame faina
  • 1 praf de copt
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 3 mere mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos si mere:

Laptele il punem la fiert impreuna cu nuca de cocos si in momentul in care da in clocot omogenizam, lasam la potolit.


Untul moale il amestecam cu mixerul cu zaharul pana obtinem o crema pufoasa.Adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare.Punem si laptele cu cocos, apoi faina amestecata cu praful de copt si cele 3 pliculete de zahar vanilat.


La sf punem merele curatate de coaja si taiate cubulete mici.


Aceasta compozitie o turnam in tava pe hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit la foc mediu cca 175 grade cam cca 1 ora pana se rumeneste se face testul cu andreaua.


Se lasa sa se racoreasca dupa scoaterea din cuptor, se pudreaza dupa preferinta si se taie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

madi_marin 1

30.03.2010, 13:27

foarte frumoasa prajiturica....o pun la favorite ....

mariac 1

04.04.2010, 20:28

cred ca e foarte buna si usor de facut

elena1988 1

08.02.2011, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Cubulete delicioase