Prajitura cu crema de ciocolata si kiwi

de reisnaor_2006 in Prajituri, 25 Mai 2016 | 656 vizualizari

 

O prajitura cu o aroma dulce acrisoara care nu rezista mult pe farfurie.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 gr de zahar pudra
  • 400 gr de faina
  • 350 ml de lapte
  • 100 ml de ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 7-8 bucati de kiwi
  • 100-150 gr crema de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de ciocolata si kiwi:

Fructele le curatam si le taiem feliute potrivite.Ouale le batem bine impreuna cu zaharul.Adaugam laptele caldut amestecat cu uleiul.Se adauga faina,praful de copt si zaharul vanilat.Se amesteca pana se omogenizeaza toate ingredientele.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia formata,din loc in loc am pus cate un varf de lingurita cu crema de ciocolata si am asezat feliutele de kiwi.


D-am tava la cuptor la 180 de grade pentru 25-30 de minute.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Putem folosi ce fructe dorim.

2

Dimensiunea tavii este de 24/34.

3

Bucatile de kiwi le pudram cu 1 lg de faina ca sa nu se lase la fundul tavii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de ciocolata si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

26.05.2016, 15:12

Ina 1

26.05.2016, 17:05

mirela0911 1

26.05.2016, 21:59

Vreau pentru dimineata la cafea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcov