Chec cu ciocolata si nuci

de Rocsi in Prajituri, 13 Sep 2010 | 4769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 cana si jumatate lapte
  • 1 cana zahar
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • cativa miezi de nuca
  • faina cat cuprinde sa iese un aluat ca de chec(nu stiu cantitatea exacta ca am pus cu punga faina)
  • topping de ciocolata
  • 8 patratele ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata si nuci:

toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.


galbenusurile le frecam spuma cu zaharul,pe care il punem pe rand.


peste se pune smantana se mai mixeaza putin apoi punem si laptele.


adaugam esentele si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.


apoi incepem sa se puna faina,iar la urma turnam albusurile batute spuma.


dam ciocolata pe razatoarea cu ochiuri mici.


pregatim 2 tavi de chec.


le ungem cu margarina si le tapetam cu hartie de copt.


punem in fiecare tava putin aluat,apoi presaram ciocolata rasa,apoi iar aluat.


deasupra asezam bucatele de miez de nuca.


dam tavile in cuptorul inchins pana ce checurile sunt gata.


le lasati sa se raceasca,apoi cand taiati puneti pe felii topping de ciolcolata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nadina73 1

14.09.2010, 12:37

au am adus furcileprezenta ina uitalerocsi si eu am facut dar tot mei vreau si de la tine

Rocsi 1

14.09.2010, 15:55

nadina multumesc de furci..mai am cam 2 feliute atat...deci iti dau

Corinuta 1

15.09.2010, 10:17

yamii! am venit si io ....intarziata, mai ai?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitane