Prajitura cu crema de mascarpone si banane

de diana_k in Prajituri, 11 Oct 2013 | 33676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 150g zahar
  • 7 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 3-4 linguri de cacaua
  • 100g nuci taiate marunt
  • Crema:
  • 1 pachet de unt
  • 250g mascarpone
  • 4-5 linguri zahar pudra
  • + 3 banane tari
  • Glazura:
  • 100g ciocolata
  • 50ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de mascarpone si banane:

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se mixeaza bine. Cand am obtinut o spuma densa se adauga treptat zaharul. Se bate bine spuma pana se topeste tot zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile si uleiul. La final se pune faina, praful de copt, cacoa si nuca si se amesteca usor cu paleta de jos in sus. Se toarna compozitia in tava si se coace. Se lasa la racit si se taie in doua.

Crema: Untul se mixeazase adauga crema de mascarpone si zaharul. Se umplu blaturile cu crema, jumatate se pune intre foi, iar restul deasupra. Se aseaza bananele taiate felii.


Glazura: Ciocolata se topeste impreuna cu frisca la foc. Se toarna calduta peste prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de mascarpone si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

ela 1

03.04.2014, 15:04

wow,ce bine arata la multi ani!!!

DIANA B 1

03.04.2014, 16:32

La multi ani !

diana_k 1

04.04.2014, 22:59

multumesc dragilor din tot sufletul pentru urari, ma bucur sa fiu alaturi de voi ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu frisca si mascarpone