Prajitura cu crema de zahar ars

de fr3ya20 in Prajituri, 11 Mai 2014 | 4547 vizualizari

 

O reteta simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • - 5 oua
  • - 1 cana zahar
  • - 1 cana faina
  • - 1/2 praf de copt
  • Pentru crema de zahar ars:
  • - 1 l lapte
  • - 6 oua
  • - 200 gr zahar+ 3 linguri de zahar
  • - 1 esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de zahar ars:

Punem in tava in care facem prajitura cele 3 linguri de zahar si caramelizam,intindem pe toata suprafata tavii,lasam sa se raceasca. Batem ouale cu zaharul ,pana se topeste zaharul apoi adaugam laptele si esenta. Punem in tava peste caramelul deja intarit si dam la cuptor pana se intareste un pic crema de zahar ars.


Intre timp pregatim blatul: batem ouale cu zaharul pana devine cremoasa compozitia,adaugam faina si praful de copt,amestecam bine. Adaugam aceasta compozitie peste crema de zahar ars si lasam pana se face si blatul. Scoatem tava de la cuptor si lasam sa se raceasca foarte bine,apoi rasturnam pe platou si portionam dupa preferinte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

dantes 1

12.05.2014, 08:06

Buna!

daniela_16 1

12.05.2014, 09:13

super arata

Criss 1

12.05.2014, 10:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de zahar ars si mere