Briose de post cu fructe, seminte si cacao

de Valclaudia in Prajituri, 28 Feb 2015 | 1375 vizualizari

 

buna dimineata! Va astept la cafea... ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 fructe foarte coapte de kiwi
  • 100 gr. seminte de floare soarelui
  • 50 gr. stafide
  • 100 ml apa minerala
  • 4 linguri ulei
  • 6 linguri zahar tos
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 6 linguri faina proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu fructe, seminte si cacao:

Scoatem pulpa din fructele kiwi cu ajutorul unei lingurite, o mixam apoi in robot impreuna cu semintele de floarea soarelui si cu stafidele.


Adaugam apa minerala, zaharul,uleiul, apoi punem praful de cacao, faina lingura cu lingura,praful de copt stins intr-o lingurita zeama de lamaie.


La final adaugam uleiul, mixam cca 5 minute sa se omogenizeze foarte amestecul.


Preincalzim cuptorul la 175 grade, pornim functia de coacere cu ventilatie.


Asezam hartiute in formele de briose, le umplem de 3/4 cu aluat, dam apoi tava la cuptor pana trec briosele testul cu scobitoarea.


Le scoatem din cuptor si din formele de silicon pe un gratar sa se racoreasca, le pudram cu zahar farin si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu fructe, seminte si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

dantes 1

28.02.2015, 09:47

delicioase!

MotanLaOale 1

28.02.2015, 10:09

bune bune

Rocsi 1

28.02.2015, 20:10

Suna tare bine, mai les ca sunt si de post

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise