Prajitura cu dovleac

de Angelina_Elena in Dulciuri, 21 Oct 2013 | 1800 vizualizari

 

Reteta am gasit-o aici http://www.petitchef.es/recetas/coca-de-calabaza-fid-697327

 

INGREDIENTE

  • 270 g dovleac copt
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 70 ml ulei
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite zahar + 1 varf lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa.


Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou.


Faina o amestecam cu praful de copt si praful de sare si o adaugam peste compozitia precedenta.


Mixam bine, apoi turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin ulei.


Dupa ce prajitura trece testul scobitorii, o scoatem din cuptor si presaram peste ea zaharul amestecat cu scortisoara.


Lasam sa se raceasca, apoi portionam si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Angelina_Elena 1

21.10.2013, 16:09

Va multumesc tuturor!

Lavinia 1

21.10.2013, 20:22

foarte buna

diaconta 1

22.10.2013, 23:33

minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu dovleac