Prajitura cu Fanta

de miremirc in Prajituri, 2 Feb 2011 | 34728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua,
  • 4 lg faina,
  • 4 lg zahar
  • Crema:
  • 500 g branza de vaci,
  • coaja rasa de la 1 lamaie,
  • 200 g zahar,
  • 200 g unt
  • Glazura:
  • 750 ml suc fanta,
  • 4 lg zahar,
  • 2 plicuri budinca de vanilie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu Fanta:

Ptr.blat:


Mixam albusurile apoi adaugam zaharul, galbenusurile pe rand, iar la final incorporam faina cu ajutorul unei linguri de lemn sau plastic si dam la cuptor in tava 24/34 cm


Ptr.crema:


Amestecam branza de vaci cu zaharul si coaja rasa de lamaie apoi cu untul spumos; cine doreste poate sa adauge un pumn de stafide


Ptr.glazura:


Punem pe foc sucul fanta impreuna cu zaharul si cele 2 plicuri de budinca de vanilie si amestecam pana se face ca o budinca ;lasam sa se raceasca putin


Asamblare: blat-crema-glazura


Cine doreste poate sa insiropeze blatul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Fanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

elizahorj 1

04.01.2013, 21:06

Pfai...e prajitura mea preferata !!!!!!

Gabrielaaa 1

20.12.2013, 17:43

si pana la urma se pune cateva linguri de ulei in blat sau nu ? ...intreb ,fiindca am vazut mai multe variante

babi5 1

22.12.2013, 14:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Maria-Elena