Prajitura cu Fanta

de miremirc in Prajituri, 2 Feb 2011 | 33219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua,
  • 4 lg faina,
  • 4 lg zahar
  • Crema:
  • 500 g branza de vaci,
  • coaja rasa de la 1 lamaie,
  • 200 g zahar,
  • 200 g unt
  • Glazura:
  • 750 ml suc fanta,
  • 4 lg zahar,
  • 2 plicuri budinca de vanilie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu Fanta:

Ptr.blat:


Mixam albusurile apoi adaugam zaharul, galbenusurile pe rand, iar la final incorporam faina cu ajutorul unei linguri de lemn sau plastic si dam la cuptor in tava 24/34 cm


Ptr.crema:


Amestecam branza de vaci cu zaharul si coaja rasa de lamaie apoi cu untul spumos; cine doreste poate sa adauge un pumn de stafide


Ptr.glazura:


Punem pe foc sucul fanta impreuna cu zaharul si cele 2 plicuri de budinca de vanilie si amestecam pana se face ca o budinca ;lasam sa se raceasca putin


Asamblare: blat-crema-glazura


Cine doreste poate sa insiropeze blatul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Fanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

elizahorj 1

04.01.2013, 21:06

Pfai...e prajitura mea preferata !!!!!!

Gabrielaaa 1

20.12.2013, 17:43

si pana la urma se pune cateva linguri de ulei in blat sau nu ? ...intreb ,fiindca am vazut mai multe variante

babi5 1

22.12.2013, 14:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert de mar copt in sos caramel