Prajitura cu foi de napolitana

de Micutza Luana in Prajituri, 16 Sep 2013 | 4229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana
  • 4 galbenusuri
  • 200 gr nuci macinate
  • 320 gr zahar
  • 200 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana:

Galbenusurile se mixeaza cu margarina si jumatate din cantitatea de zahar .


Restul de zahar se pune intr-o cratita la foc mic. Cand s-a caramelizat se adauga nucile, apoi se adauga mixul de oua. Se mai lasa pe foc circa 5 minute .


Foile de napolitata se umplu cu crema obtinuta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Micutza Luana 1

17.09.2013, 11:53

ruxy asa am gasit reteta ,dar data viitoare voi face cu unt

Cris2711 1

17.09.2013, 19:27

ce mai mancam cu ani in urma,chiar am primit foi de acasa,o idee buna-*

Bya Ralu 1

18.10.2013, 15:47

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!