Prajitura cu foi de napolitane

de bucatarimcudiana in Prajituri, 22 Mar 2011 | 12991 vizualizari

 

o reteta simpla , rapida, fara coacere

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de napolitane
  • 1 pachet unt
  • 2 cani zahar tos
  • 1 cana nuci
  • 3 oua
  • esenta rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitane:

am prajit nucile


oualele batute impreuna cu o cana de zahar si cu untul se pun intr-o cratita pe flacara mica sau la bain marie, amestecandu-se continuu pana incepe sa dea in clocot


restul de zahar se caramelizeaza


cele 2 compozitii se amesteca pe foc mic. Se ia cratita de pe foc se adauga nuca macinata si esenta de rom, dupa care se lasa 10 min sa se racoreasca.


se umplu foile de napolitana cu cate un strat subtire de crema


prajitura se acopera cu folie , se pune o greutate pe toata suprafata si se da la rece pentru cateva ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

17.05.2012, 18:10

La Multi Ani Fericiti!

Bucataras 1

17.05.2012, 19:19

La multi ani, Diana!

bucatarimcudiana 1

18.05.2012, 20:46

multumesc din suflet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de mascarpone