Prajitura cu foi Lica (foi de napolitane)

de Panacris in Prajituri, 29 Mai 2011 | 17222 vizualizari

 

Imi era dor de aceasta prajitura, mama facea mereu si era delicioasa... Simplu si rapid...

 

INGREDIENTE

  • foi de napolitane 2 bucati
  • unt 250 gr.
  • zahar 200 gr
  • oua 2 galbenusuri
  • rahat 200 gr.
  • nuca macinata 200 gr.
  • glazura de ciocolata de la Dr. Oetker
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi Lica (foi de napolitane):

Zaharul se topeste la foc mic, se adauga untul, nuca macinata, rahatul tocat marunt, si cele 2 galbenusuri.


Se amesteca pe foc mic, pana se omogenizeaza toate ingredientele.


Crema se pune intre cele doua foi Lica, deasupra se pune o glazura de ciocolata, eu am folosit pe cea rapida de la Dr. Oetker.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi Lica (foi de napolitane)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

30.05.2011, 10:41

adry88 1

30.05.2011, 15:20

bun

mamaieelena 1

06.06.2011, 07:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Eszter Hazi