Prajitura cu foi Lica si Nutella

de Denissa in Prajituri, 7 Noi 2012 | 12152 vizualizari

 

O reteta rapida fara foc

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr. zahar pudra
  • 1 galbenus (sau 1 ou mai mic)
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 150 gr. lapte praf
  • 200 gr. Nutela (sau Finetti)
  • 3 foi Lica (foi de napolitana)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi Lica si Nutella:

Cele 200 gr. unt se freaca bine cu 200 gr. zahar pudra. Se adauga galbenusul, nuca de cocos si laptele praf (nedizolvat).


Se aseaza o foaie de napolitana deasupra compizitia cu nuca de cocos, alta foaie si peste aceasta Nutela.


Deasupra cremei de ciocolata se aseaza ultima foaie de napolitana.


Peste prajitura se aseaza un teler (fund) cu o greutate deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi Lica si Nutella" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Denissa 1

21.11.2012, 12:47

bianca92 1

12.10.2013, 19:32

foarte simpla si gustoasa

Denissa 1

13.10.2013, 07:17

Multumesc Bianca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu crema de caramel cu nuca