Prajitura cu frisca, iaurt si capsuni

de madalinanicoleta in Prajituri, 5 Noi 2013 | 2390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina(cu varf)
  • 4 linguri de ulei
  • un plic praf de copt
  • esenta vanilie
  • Crema:
  • un pahar iaurt
  • 250 ml frisca Hulala
  • un plic intaritor frisca
  • Ornat:
  • capsuni
  • 1 plic gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca, iaurt si capsuni:

Blatul:se mixeaza ingredientele in ordinea enumerata,se toarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Cand s-a racit se taie pe din doua.


Crema:frisca se prepara conform instructiunilor de pe cutie, se adauga intaritorul si apoi iaurtul si se lasa la frigider circa 30 minute.


Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe pachet.


Se aseaza astfel:blat,crema in care punem capsuni taiate cubulete, din nou blat pe care asezam feliute de capsuni peste care tornam gelatina preparata si semiracita.


Se da la frigider si se serveste. Este foarte racoroasa,ca sa zic asa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca, iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

madalinanicoleta 1

06.11.2013, 16:49

babi5 1

23.12.2013, 07:09

madalinanicoleta 1

19.01.2014, 19:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu capsuni si biscuiti