Prajitura cu frisca si piscoturi

de Andra_Constantinescu in Prajituri, 2 Ian 2015 | 1945 vizualizari

 

Am facut aceasta prajitura cu 500g de piscoturi, ca sa ne-ajunga (nu mi-a ajuns, mai vreau!), dar se poate face si cu 400g, mai ingusta.

 

INGREDIENTE

  • 500g piscoturi (sau 400g - o punga cu 4 randuri).
  • Cafea:
  • 600 ml apa;
  • 4 lingurite zahar;
  • 7 lingurite cafea.
  • Crema:
  • 5 galbenusuri;
  • o cana de zahar pudra;
  • 500 ml frisca lichida;
  • o cutie de branza topita cu smantana (8 triunghiuri).
  • Pentru ornat: cacao, ness sau ciocolata rasa.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca si piscoturi:

Prima data se face cafeaua. Se pun apa si zaharul la fiert si cand se apropie sa dea in clocot, se adauga cafeaua, se amesteca si se ia de pe foc, lasandu-se sa se raceasca.


Se bate frisca.


In alt vas se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga treptat cate un cub de branza. Apoi se incorporeaza frisca.


Piscoturile se inmoaie in cafeaua strecurata si se aseaza pe tava/platou. Se pune crema, se mai adauga un rand de piscoturi, apoi se pune iar crema.


Se orneaza dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

03.01.2015, 05:49

Bun

dantes 1

03.01.2015, 11:00

Delicioasa!

Rocsi 1

03.01.2015, 21:03

Mmm...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort Raffaello

ieri la 19:45

Pâine împletită, cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 14:15

Empanadas cu carne amestec si ciuperci

de Rocsi 9

ieri la 11:05

RETETA RECOMANDATA
Mini rulade