Pasca cu branza si stafide

de adry88 in Prajituri, 23 Apr 2013 | 3025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 100 g unt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • Umplutura
  • 750 g branza de vaci
  • 5 oua
  • stafide
  • 2-3 linguri gris
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Aluatul-mixam untul cu zaharul,dupa care adaugam galbenusurile si mixam,


Amestecam faina cu praful de copt si zaharul vanilat,si adaugam peste compozitia de unt,framantam o coca elastica,


Acoperim si dam deoparte cat pregatim umplutura,


Umplutura-mixam ouale cu zaharul dupa care adaugam branza si stafidele(care le-am tinut in esente inainte)


Intindem coca intr-o foaie subtire si asezam in tava tapetata cu hartie de copt,(imbracam si pereti la tava)


Presaram gris deasupra si adaugam umplutura de branza


Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos,se lasa sa se raceasca in tava cca 10 min


Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

25.04.2013, 14:14

Tabita _ 1

25.04.2013, 14:21

adry88 1

25.04.2013, 14:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat