Prajitura cu frisca si visine

de jolygina in Prajituri, 28 Aug 2011 | 4736 vizualizari

 

eu de fapt am vrut sa fie o prajitura gen padurea neagra dar a iesit alceva pentru ca am facut-o dupa ce am avut in casa si nu am respectat retea clasica

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 5 linguri de ulei
  • 10 linguri de faina
  • 7 linguri de zahar 
  • un praf de copt
  • 2 plicur zahar vaniliat
  • 2 cutii de frisca lichida de 200ml
  • 300g visine 
  • 100g ciocolata neagra
  • un plic gelatina
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca si visine:

Facem un pandispan astfel:


Batem albusurile spuma ,adaugam treptat zaharul ,apoi galbenusurile ,uleiul ,zaharul vanilat si la sfarsit ingredientele uscate , adica faina cacaua si praful de copt .


Le incorporam bine dupa care punem compozitia in tava si o coacem la 180 de grade timp de 30-45 de minute .


Cand este gata o lasam sa se raceasca si o taiem in 2 astfel incat sa obtinem 3 foi .


Batem frisca bine si o impartim in doua ,adaugam gelatina care a fost pusa la inmuiat si desfacuta pe baie de abur.


Asezam o foaie dupa care jumatate din frisca si jumatate din visine ,asezam a doua foaie si apoi restul de frisca si visine ,punem si cea de-a treia foaie dupa care radem ciocolata neagra .


Dam la rece pana a doua zi apoi o putem servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

29.08.2011, 21:16

mmm ce prajiturica delicioasa

LUK 1

30.08.2011, 08:11

delicioasa

jolygina 1

31.08.2011, 09:32

multuesc rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si gem de gutui