Prajitura cu frisca si visine

de jolygina in Prajituri, 28 Aug 2011 | 4878 vizualizari

 

eu de fapt am vrut sa fie o prajitura gen padurea neagra dar a iesit alceva pentru ca am facut-o dupa ce am avut in casa si nu am respectat retea clasica

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 5 linguri de ulei
  • 10 linguri de faina
  • 7 linguri de zahar 
  • un praf de copt
  • 2 plicur zahar vaniliat
  • 2 cutii de frisca lichida de 200ml
  • 300g visine 
  • 100g ciocolata neagra
  • un plic gelatina
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca si visine:

Facem un pandispan astfel:


Batem albusurile spuma ,adaugam treptat zaharul ,apoi galbenusurile ,uleiul ,zaharul vanilat si la sfarsit ingredientele uscate , adica faina cacaua si praful de copt .


Le incorporam bine dupa care punem compozitia in tava si o coacem la 180 de grade timp de 30-45 de minute .


Cand este gata o lasam sa se raceasca si o taiem in 2 astfel incat sa obtinem 3 foi .


Batem frisca bine si o impartim in doua ,adaugam gelatina care a fost pusa la inmuiat si desfacuta pe baie de abur.


Asezam o foaie dupa care jumatate din frisca si jumatate din visine ,asezam a doua foaie si apoi restul de frisca si visine ,punem si cea de-a treia foaie dupa care radem ciocolata neagra .


Dam la rece pana a doua zi apoi o putem servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

29.08.2011, 21:16

mmm ce prajiturica delicioasa

LUK 1

30.08.2011, 08:11

delicioasa

jolygina 1

31.08.2011, 09:32

multuesc rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si frisca