Prajitura cu fructe

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 3157 vizualizari

 

Prajitura preluata de la Anamaria7 si cu fructele mele din dotare.....ale ei erau piersici...

 

INGREDIENTE

  • 4 banane cca 520 g
  • 225 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 200 ml ulei
  • 1 esenta vanilie
  • 200 ml bautura soia Inedit ( la reteta originala era lapte soia sau apa)
  • 1 praf de copt
  • 450 g faina
  • fructe-mure,visine,coacaze rosii cca 400 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe:

Se Paseaza bananele pana devin un piure,se adauga zaharul,uleiul ca la maioneza,bautura soia si esenta de vanilie.Apoi faina amestecata cu praful de copt.Se toarna in tava ( 40/26) compozitia,deasupra s epun fructele si se da la cuptor la 180 grade,e gata cand trece testul scobitorii.Se taie rece se poate pudra cu zahar daca fructele sunt mai acrisoare.

 

TIPS-URI

1

am folosit praf de copt cu sofran

2

dupa ce am pus fructele am presarat zahar brun

3

bananele sa fie cat mai coapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

11.04.2013, 23:43

Delicioasa!

Anamaria7 1

28.06.2013, 08:19

uuuuu, ce frumoasa ti-a iesiiiit! coacazele alea care mazgalesc aluatul sunt o idee minunata

navidad_2017 1

02.01.2018, 14:57

O nebunie de prajitura, ideala si ptr cei cu alergie la ou (sau probleme de colesterol )! Am facut-o initial (ad literam) ptr a fi oferita cadou unei familii (Indieni hindu) care nu consuma oua; dar "marginile" decupate au avut asa un succes chiar si in familia noastra de "omnivori", incat am refacut-o astazi, folosind bucatele de ananas proaspat si o glazura de lamaie (zahar pudra frecat cu zeama si coaja de lamaie) intinsa pe prajitura inca fierbinte. Delicioasa si f potrivita dupa toate ouale umplute, maionezele si cremele de la Sarbatori! Multumim ptr reteta !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti de post