Prajitura cu fructe

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 4643 vizualizari

 

Prajitura preluata de la Anamaria7 si cu fructele mele din dotare.....ale ei erau piersici...

 

INGREDIENTE

  • 4 banane cca 520 g
  • 225 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 200 ml ulei
  • 1 esenta vanilie
  • 200 ml bautura soia Inedit ( la reteta originala era lapte soia sau apa)
  • 1 praf de copt
  • 450 g faina
  • fructe-mure,visine,coacaze rosii cca 400 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe:

Se Paseaza bananele pana devin un piure,se adauga zaharul,uleiul ca la maioneza,bautura soia si esenta de vanilie.Apoi faina amestecata cu praful de copt.Se toarna in tava ( 40/26) compozitia,deasupra s epun fructele si se da la cuptor la 180 grade,e gata cand trece testul scobitorii.Se taie rece se poate pudra cu zahar daca fructele sunt mai acrisoare.

TIPS-URI

1

am folosit praf de copt cu sofran

2

dupa ce am pus fructele am presarat zahar brun

3

bananele sa fie cat mai coapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

11.04.2013, 23:43

Delicioasa!

Anamaria7 1

28.06.2013, 08:19

uuuuu, ce frumoasa ti-a iesiiiit! coacazele alea care mazgalesc aluatul sunt o idee minunata

navidad_2017 1

02.01.2018, 14:57

O nebunie de prajitura, ideala si ptr cei cu alergie la ou (sau probleme de colesterol )! Am facut-o initial (ad literam) ptr a fi oferita cadou unei familii (Indieni hindu) care nu consuma oua; dar "marginile" decupate au avut asa un succes chiar si in familia noastra de "omnivori", incat am refacut-o astazi, folosind bucatele de ananas proaspat si o glazura de lamaie (zahar pudra frecat cu zeama si coaja de lamaie) intinsa pe prajitura inca fierbinte. Delicioasa si f potrivita dupa toate ouale umplute, maionezele si cremele de la Sarbatori! Multumim ptr reteta !

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza